Techland oznámil novú expanziu Dying Light: Bad Blood

Dying Light Bad Blood
Techland sa opäť pripomína so svojou hororovkou Dying Light. Polské štúdio v súvislosti s hrou oznámilo novú expanziu pod názvom Bad Blood.

S novou expanziou Dying Light: Bad Blood chcú dať vývojári najavo, že aj pár rokov po vydaní hry myslia na hráčov a plnia ich priania. Kým The Following prinieslo grafické vylepšenia a rozšírenie príbehu, expanzia Bad Blood sa zameria na multiplayer. Presnejšie prinesie do hry unikátny mix PvP a PvE režimov s dynamickým gameplayom. Situácia sa totiž bude meniť len podľa chovania jednotlivých hráčov.

V multiplayeri bude do infikovaného sveta vypustených 6 hráčov, ktorí majú jedinú úlohu: ujsť, než príde noc. V meste na nich čaká helikoptéra, no má len obmedzený počet miest. Hráč si môže zaistiť miesto v helikoptére tým, že získa a prinesie vzorku infikovanej krvi na miesto vyzdvihnutia. Krv sa dá získať od zombie bossov – bojovať proti nim vyžaduje tímovú spoluprácu. Lenže, čas plynie a bossov tiež nie je veľa. Preto je povolené všetko a tímová spolupráca môže kedykoľvek skončiť zradou, len aby daný hráč ušiel do bezpečia.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *