Rockstar pripravuje GTA V: Premium Edition

GTA Criminal Enterprise Starter Pack
Rockstar je tajnostkár, ale predajcovia až tak veľmi nie. Ani tí najväčší, ku ktorým patrí Amazon. Ten totiž do svojej ponuky zalistoval novú edíciu GTA V, zatiaľ však bez bližších detailov.

Produkt, ktorý sa objavil v ponuke nemeckého Amazonu, nesie názov GTA V: Premium Edition a má byť vydaný pre Xbox One aj PS4 už 23. marca/března za cenu 70€. Listing obsahuje iba popis základnej hry, pričom hra by mohla obsahovať všetky doposiaľ vydané aktualizácie (predsa len, nikomu sa nechce sťahovať 50GB patch), DLC do GTA Online a možno aj nejaké tie peňažné bonusy. Konieckoncov Rockstar už skôr vydal Criminal Starter Pack bundle, ktorý okrem základnej hry obsahuje aj množstvo ďalších bonusov.

Criminal Starter Pack obsahuje 1 000 000 GTA$ v „keši“, ako aj ďalšie vychytávky v celkovej hodnote 10 000 000 GTA$. K nemu patrí podnikateľská kancelária v Maze Bank West, podzemný zbrojný bunker v Paleto Forest, továreň na bankovky v Grand Senora Desert, motorkárska klubovňa Great Chaparral, apartmán na 1561 San Vitas Street, 10-miestna garáž na 1337 Exceptionalists Way, sadu motorkárskych tetovaní, oblečenie zo Stunt Race a Import/Export, pušky Marksman Rifle a Compact Rifle, kompaktný granátomet a 10 vozidiel (Dune FAV, Maibatsu Frogger, Enus Windsor, Obey Omnis, Coquette Classic, Turismo R, Pegassi Vortex, Huntley S, Western Zombie Chopper, Banshee)

GTA V Premium Edition Xbox One Amazon

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *