Ubisoft ohlásil The Division 2!

The Division
Dva roky po vydaní svojej next-genovej MMO sa Ubisoft rozhodol ohlásiť pokračovanie – Tom Clancy’s The Division 2.

Ubisoft ohlásil, že na vývoji The Division 2 pracujú štúdiá Redstorm, Reflections, Ubisoft Annecy, Bucharest a Shanghai. Hra pobeží na aktualizovanej verzii enginu Snowdrop. „The Division 2 pobeží na aktualizovanej verzii Snowdrop Enginu, ktorá nám umožní realizovať naše ambície. A čo je dôležitejšie, všetky získané skúsenosti za posledné dva roky investujeme do tohto pokračovania, aby sme zaistili, že všetko bude fungovať tak, ako má,“ dodal kreaatívny režisér Julian Gerighty.

Aj napriek ohláseniu „dvojky“, ktorej plné ohlásenie bude na E3 2018, plánuje Ubisoft podporovať prvý diel. Už v blízkej dobe plánuje uviesť dva nové Global Eventy, nové misie pre obtiažnosť Legendary a aktualizáciu pre Xbox One X. V pláne sú aj dva updaty. V júni/červnu potom pribudnú „Crests“, teda herné mílniky, ktorých splnením hráči získajú odmeny do The Division 2.

The Division

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *