The Crew 2 už má dátum vydania a novú zberateľskú edíciu

The Crew 2
Závody naprieč celou USA, The Crew 2, majú konečne dátum vydania. Pretože to s pôvodným jarným termínom nevyzeralo zrovna najlepšie, Ubisoft hru odložil na leto a teraz oznámil, že vychádza 29. júna/června pre všetky tri platformy. Ale to nie je všetko.

Spoločnosť zároveň zverejnila trailer, v ktorom nám pripomína, že aj keď sa The Crew 2 odohráva na tej istej mape ako prvá hra, hráči sa môžu tešiť na nové vozidlá a typy závodov. Okrem áut každého druhu do hry pribudnú aj motorky, lietadlá a aj lode. Kvôli tomu sa tiež mení atmosféra celej hry: Zatiaľ čo pôvodná hra bola skôr o temnom príbehu a boji s mafiou, druhý Crew nám ukáže kariéru závodníka, ktorý bude zvyšovať svoju závodením v rôznych disciplínach. Prví hráči si už môžu hru vychutnať teraz, pretože Ubisoft organizuje uzavretý alpha test pre úzky okruh ľudí.

Ďalšou novinkou je The Crew 2 (Motor Edition). Tá bude dostupná exkluzívne cez Ubisoft Store za cenu 100€, pričom majitelia si prídu na americkú ŠPZ, sadu štyroch nálepiek vyjadrujúcich každý zo štyroch motoršportov zahrnutých v hre, steelbook a oficiálnu Motornation mapu, na ktorej sa nachádzajú lokality, aktivity a aj skryté prekvapenia. A samozrejme samotná hra, dostupná v Gold edícii. Čo tiež zahŕňa skorý trojdňový prístup a Season Pass.

The Crew 2 Motor Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *