The Elder Scrolls Online dostane druhú veľkú expanziu Summerset

The Elder Scrolls Online Summerset
Presne ako sa hovorilo v kuloároch, Bethesda skutočne ohlásila novinku spojenú so ságou The Elder Scrolls! Ale netešte sa, pretože to nie je šestka. Je to len nový datadisk The Elder Scrolls Online: Summerset.

Summerset je druhou veľkou expanziou, kapitolou príbehu TESO, ktorá nadväzuje na minuloročný Morrowind. Tiež sa odohráva v novej lokalite – Summerset Isle. Ide o historický domov Vysokých Elfov a vďaka povoleniu kráľovnej sa sem môžu hráči pozrieť prvýkrát. Ostrov ponúka prekrásne historické mestá, tropické lagúny, hlboké lesy, korálové jaskyne, záhadné ruiny a veľa ďalších prírodných aj umelých úkazov. Práve na tomto ostrove pokračuje príbeh hry a spolu s ním aj nová skillová línia postavená na ráde Psijic Order.

Tajuplný rád sa po storočiach exilu vrátil do Nirnu, aby skúmal krízu, ktorá môže odhaliť budúcnosť Tamrielu. Rád, ktorého know-how môžu prevziať aj hráči, má rôzne schopnosti vrátane ovládania času. Expanzia tiež ponúkne nový endgame Trial, skupinové výzvy Abyssal Geysers pre 12 hráčov a nebude chýbať ani zbierka nových dungeonov a lootu. A aby toho nebolo málo, hráči si budú môcť craftiť prstene, náhrdelníky a ďalšie doplnky.

Samotná expanzia vychádza 21. mája/května na PC a Mac, zatiaľ čo na konzoly dorazí 5. júna/června. Zároveň Bethesda oznámila nový Free Play event, v rámci ktorého si hráči môžu zahrať hru celkom zadarmo – a nakopnúť tak svoj progres, ak by sa rozhodli hru kúpiť.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Jak to tak vypadá, asi si nasyslím nějaké ty penízky a TESO si koupím…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *