Do Xbox Store sa dostali dve mimoriadne drahé aplikácie

Windows Store icon
Že vie byť softvér predražený, sme si už zvykli. No v žiadnom prípade to neplatilo tak, ako v prípade dvoch aplikácií, ktoré sa dostali do Xbox Store a ponúkajú základnú funkcionalitu za príliš vysokú cenu.

Jedná sa o aplikácie FaceDetGifer. Prvá má na starosti úlohu, ktorú dnes zvládne aj celkom bezplatne použiteľný Facebook: identifikovať tváre na fotkách. A druhá aplikácia nie je o nič inovatívnejšia. Ako naznačuje jej názov, Gifer je prehliadač GIF-ov, ktoré na rozdiel od tradičného Windows Photo Vieweru prehráva ako animované obrázky. Vývojárom oboch aplikácií je „firma“ XXEEAPPS, ktorá si za každú z nich učtuje 1099,99€. Čo je cena, za ktorú si môžete kúpiť napríklad MacBook Air, ktorý má už obe funkcie vstavané v základe. A navyše k tomu dostanete celkom praktický pracovný nástroj so slušnou výdržou batérie.

FaceDet
FaceDet
Developer: XXEEAPPS
Price: 9,99 €

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. dominater01 píše:

    these were emulators

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *