Gravel dostane novú vulkanickú expanziu

Gravel
Gravel sotva vyšiel, už sa blíži jeho prvá expanzia. Po tom, ako svet Gravel ponúkal lokality závody na piesku, hline a blate, hráči zavítajú na lávu a ľad.

Expanzia totiž prináša mapu Islandu,  ktorý je posiaty ľadom aj vulkánmi a tak možno nebude prekvapením občas nejaká tá láva na trati, ako tomu bolo napríklad v starom Ford Racing 2. Expanzia Ice and Fire však nie je len o jednej trati – prináša ich rovno 10 v regiónoch pobrežia, sopečných hôr a údolí  a s tým aj úplne novú časť režimu kariéry, takže hráči budú mať hneď dôvod, prečo sa ísť šantiť do novej lokality. V multiplayeri hry sa tiež dá rátať s novou arénou určenou priamo pre režimy King’s Run a CTF (Capture the Flag). Vydanie expanzie je naplánované na zajtra a hoci ešte nie je dostupná v Xbox Store, expanzia je už dostupná na PSN za 15 dolárov.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *