Mixer uzatvára partnerstvo s profesionálnou platformou Lightstream Studio

Lightstream Studio on Mixer
Ako môžete spraviť svoj livestream ešte lepším? Tak, že začnete používať profesionálne riešenie! A jedno takéLightstream Studio, dnes ohlásilo partnerstvo so službou Mixer.

Lightstream Studio funguje ako webová platforma, ktorá umožňuje pridávať do streamu rôzne vrstvy dodatočného obsahu, ako sú obrázkyoverlay alebo prestrih medzi kamerami. Navyše je službu možné prepojiť s aplikáciami tretích strán StreamLabs, StreamJar alebo Tipeeestream. Platforma je navyše dostupná úplne zadarmo, presne tak ako Mixer. Pristupovať sa k nej však dá len cez prehliadač na PC, Macu alebo tablete. Pre mobilné zariadenia je potom dostupná samostatná webová aplikácia.

Partnerstvo je od dnešného dňa dostupná pre streamerov, ktorí majú status Mixer Partner alebo Mixer Pro. Spravovať ho je možné v nastaveniach streamovacej služby, v Manage Channel. Zatiaľ však len ako beta.

Lightstream Studio

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. KoubecX píše:

    Parááááda!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *