Randy Pitchford poprel, že by Microsoft uzavrel marketingovú dohodu o Borderlands 3

Borderlands
Ešte tento mesiac sa objavila správa o údajnom zozname hier, ku ktorým si Microsoft zabezpečil exkluzívne marketingové práva. Medzi titulmi sa objavili aj také špeciality ako Splinter Cell či Borderlands 3, o ktorého predstavení sa špekulovalo ešte minulý rok.

Randy Pitchford, ktorý je jednak tvorcom série Borderlands a jednak šéfom Gearbox Software, však tento report dementoval. Podľa jeho slov nie je pravda, že by Gearbox a Microsoft podpísali marketingovú dohodu pre Borderlands 3. „Ako môžu byť takéto veci propagované ako fakt, keď nemajú žiaden reálny základ?,“ pýtal sa Pitchford na Twitteri.

Dodal, že ľudia, ktorí túto informáciu zverejnili na internet, majú vraj nulovú reputáciu a na to, aby mohol mať niekto reputáciu, musí mu záležať na pravde a musí ju naháňať. Šírenie správ bez overenia zdroja je podľa neho jedným zo základných zlyhaní digitálnej žurnalistiky.

Na druhú stranu, Randyho slová netreba brať na ťažkú váhu. Nebolo by to prvýkrát, čo Pitchford poprel špekulácie, ktoré sa následne ukázali ako pravdivé. Okrem toho je dôležitý aj fakt, že Gearbox je len vývojárom hry. Marketing rieši vydavateľ, v tomto prípade 2K Games.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Uvidíme, třeba ba E3 oznámí Borderlands 3- to bych si vážně přál… a třeba s českými (nebo slovenskými titulky)…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *