Warhammer: Vermintide 2 vyjde cez leto na Xbox One

Warhammer Vermintide 2
Štúdio Fatshark má momentálne plné ruky práce s prenesením hry Warhammer: Vermintide 2 na konzoly. Hra zožala solídny úspech na PC, kde behom piatich týždňov dostupnosti predala 1 miliónv kusov. Niet preto divu, že švédi chcú hru vydať aj na Xbox One aj PS4.

Vlastne to bolo v pláne už túto jar, ale vývojári už potvrdili, že tento termín nestíhajú a hra vyjde na Xbox One cez leto aj s vylepšeniami pre Xbox One X. Tie zahŕňajú natívne 4K textúry, stabilnejší framerate a nie je vylúčené ani, že keby sa v lobby nachádzal hráč s X, že by bol automaticky on hostom hry. Viac výkonu by totiž vedelo hru zlepšiť pre všetkých spoluhráčov, bez ohľadu na konzolu. Dokonca, ako taký bonus, konzolisti môžu očakávať offline mód. Čo hra ale zrejme neponúkne, je 60fps režim. Podľa vývojárov je hra viazaná skôr na CPU než GPU, čo by mohlo znamenať, že hra bude limitovaná na 30fps, no vývojári to priamo nepotvrdili. Aká bude realita, sa dozvieme zrejme už čoskoro, keďže Fatshark chystá uzavretú betu cez Insider Program. Hra tiež neskôr, po vydaní na Xbox, vyjde na PS4.

via GameReactor

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *