Druhá sezóna The Wolf Among Us dorazí až budúci rok

The Wolf Among Us Season Two
Telltale Games si prechádzajú väčšími personálnymi zmenami a to je dôvodom, prečo sa jednej z očakávaných hier, The Wolf Among Us: Season Two, dočkáme až budúci rok.

Druhá sezóna The Wolf Among Us mala vyjsť pôvodne ešte koncom tohto roka. Tento termín však Telltale nestíhajú naplniť a preto v predstihu oznámili, že sa nemáme tešiť. Štúdio totiž v rámci zmien prepustilo 90 vývojárov, čo predstavuje zhruba 25% pracovnej sily štúdia. Paradoxne, v čase týchto zmien v novembri/listopadu, štúdio prehlásilo, že to nebude mať na budúce projekty žiaden vplyv. V konečnom dôsledku ale má.

The Wolf Among Us: Season Two bude rozprávať úplne nový príbeh odohrávajúci sa vo svete, kde rozprávkové postavy narazili na trpké osudy reálneho sveta. Rozprávkové bohatstvo nahradila chudoba a veci, ktoré sú pre newyorskú spodinu typické – drogy, kriminalita a prostitúcia. Existoval tu len jeden strážca zákona: Veľký zlý vlk alias „Bigby“. Hra je postavená na komiksoch Fables od Billa Willinghama.

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *