Microsoft počas E3 zlacní Xbox One X

Xbox One X
Oficiálna cena Xbox One X je 500 dolárov a nevyzeralo to, že by sme sa v blízkej dobe mali dočkať nejakej zľavy. V čase E3 však Microsoft spraví výnimku.

Spoločnosť pri príležitosti nadchádzajúcej hernej konferencie oznámila, že zorganizuje jeden z najväčších výpredajov v histórii Xboxu. Celkovo môžeme očakávať zľavu na 300 hier až do 75%, pričom značná časť by mala byť dostupná práve cez Xbox Store. Okrem toho môžeme očakávať (opäť) Xbox Live Gold a Xbox Game Pass len za 1 dolár, zľavu $10 zo všetkých bezdrôtových ovládačov a tiež zľavy na konzoly.

Xbox E3 2018 Sale

A práve tu sa dostávame k celkom zaujímavej novine. Okrem konzol Xbox One S, ktoré budú v predaji za 199 až 249 dolárov (balíky s 500GB alebo 1TB HDD), bude poprvýkrát v zľave Xbox One X. Už vo štvrtok 7. júna/června dôjde k jeho zlacneniu o rovnú „pajdu“, čím sa dostaneme k cene 449 dolárov. Samozrejme je nutné poznamenať, že tieto zľavy boli potvrdené zatiaľ iba pre americký trh. U nás už dnes možno získať konzolu Xbox One X či už v zľave alebo v kombinácii s hrou navyše. Už skôr sa do predaja dostal bundle s Forza Motorsport 7 a len teraz bol ohlásený balík s Red Dead Redemption. Áno, je to hra zo spätnej kompatibility, ale vskutku kvalitná a má podporu natívneho 4K rozlíšenia.

Red Dead Redemption 4K

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    tak dá sa kúpiť za 410 eur, to nieje zlé.

  2. StriderCZ píše:

    Jsem zvědavý, na kolik slevní Assassin Creed origin…. Už si chystám finance na 75% slevy….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *