Red Dead Redemption 2 dostane tri edície a zberateľský box

Red Dead Redemption 2
Krátko po úniku zo strany Microsoftu dnes Rockstar Games oficiálne predstavili tri edície, v ktorých bude Red Dead Redemption 2 dostupné s predobjednávkovými bonusmi.

Okrem klasickej edície hry môžeme očakávať „stredne veľkú“ Special Edition.

Táto edícia ponúkne exkluzívny singleplayerový obsah v podobe Bank Robbery misie, kde vykradnete banku v južanskom mestečku Rhodes. Inde na vás pre zmenu čaká luxusná hacienda, ktorú dnes ovláda gang Del Lobos a bola by škoda, keby si ju gang ponechal. Okrem toho hráči dostanú prístup k závodnému koňovi Dappled Black Thoroughbred. Vyznačuje sa výnimočnou rýchlosťou a akceleráciou. Tiež naňho môžete položiť exkluzívne koňské sedlo Nuevo Paraiso Saddle z tmavočokoládovej kože a detailami zo strieborných medajlónov.

Arthur tiež dostane bonusy v podobe Eagle Talon talizmanu na boty, ktorý zlepší schopnosť povedomia o okolí. Iguana Scale medajlón na taške pre zmenu prinesie Arthurovi šťastie – pri jazde na koni mu hrozia menšie poranenia. Core Stat Boost pre zmenu zlepší jeho výdrž, zdravie a Dead Eye, ďalej sa zvýši peňažná odmena za lúpeže vykonané v spolupráci s gangom Van der Linde, ako aj pri lovení a predávaní zvieracích zdochlín. A tiež dostane „vernostné“ zľavy v kempe gangu. Hráči tiež zadarmo dostanú tri zbrane – Vulkanickú pištolPump Action brokovnicu a Lancaster Varmint pušku. Zavŕši to Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit inšpirovaný banditmi z juhu. Pozostáva z čierneho klobúka, tmavoindigového kabátu, opotrebovaných denimových nohavíc, kožených rukavíc a bôt.

Red Dead Redemption Special Edition

Ultimate Edition

Ďalšou v poradí je Ultimate edícia. Okrem obsahu špeciálnej edície ešte navyše prinesie dva bonusové outfity do Red Dead Online. Blackrose Bounty Hunter, ktorý pozostáva z dlhého akvamarínového kabáta, vesty so zlatým vreckom a zlatými vreckovými hodinkami, tmavými nohavicami a hnedými koženými botami. Copperhead Enforcer pre zmenu ponúka vestu zo sedlovo-hnedej kože a kožušinovým lemovaním, dvojtónovými rukavicami, pruhovanými tmavými nohavicami a čiernymi koženými botami.

Do Online tiež prináša tmavého závodného koňa Black Chestnut Thoroughbred, ku ktorému naviac dostanú sedlo High Plains Cutting Saddle v jet black koži s nádychom zlatej. Svoj online kemp môžete upraviť pomocou špeciálneho Survivor motívu, tešiť sa môžete aj na Rank bonusy až do levelu 25 a poteší okamžitý prístup k Vulkanickej pištoli, Pump Action brokovnici a Lancaster Varmint puške v Online. K tomu je súčasťou exkluzívny Steelbook.

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

Collector’s Box

Po vzore iných vydavateľov aj Rockstar plánuje predávať zberateľský box oddelene od hry. Presne tak, už nemusíme čakať na ďalšiu zberateľskú edíciu, pretože teraz bude pre fanúšikov dostupná len samotná zbierka fyzických a digitálnych bonusov, ku ktorej je ešte treba si dokúpiť samostatne hru. Zberateľský box vyzerá ako veľká kovová bedňa na zámok s motívom hry. Dostupný bude exkluzívne cez vybraných predajcov alebo Rockstar Warehouse.

Ďalej je jeho súčasťou pamätná minca, ktorá má na jednej strane Amerického bivola a scenériu na strane druhej. Gravírovaná plaketa tiež opisuje históriu ohrozeného živočíšneho druhu. Ďalej je tu dostupné obojstranné puzzle zo 100 kusov, ktoré má na jednej strane prístav Saint Denis a logo Rockstar Games na strane druhej. Nechýba ani banditská šatka na tvár, mapa pokladov v printovej podobe, sadu odznačikov (6ks), pokerových kariet s motívom Van der Lindeho gangu, fyzická podoba 150-stranového katalógu firmy Wheeler, Rawson & Co.12 zberateľských „cigaretových“ kariet.

Red Dead Redemption 2 Collector's Box

Predobjednávkové bonusy

Ku všetkým predobjednávkam navyše hráči dostanú digitálne bonusy v podobe War Horse a The Outlaw Survival Kit. Ardénsky bojový kôň železnej farby je vraj ten najspoľahlivejší, akého na divokom západe nájdete a to aj vďaka vyššej odvahe a výdrži. Druhý balíček pre zmenu ponúka všetko potrebné na prežitie v tomto raji banditov. Veci poslúžia na doplnenie zdravia, Dead Eye metru a ďalších vecí. Ak si hru predobjednáte cez Xbox Store, dostanete ešte bonusové peniazemapu pokladov. Aby ste ju ale získali, musíte si Red Dead 3 predobjednať najneskôr do 31. júla/července.

Hráči tiež dostanú automatický bonus do GTA Online. Ak si predobjednajú štandardnú edíciu hry, dostanú bonusových 500 000 GTA$. Pri špeciálnej edícii to je 1 000 000 a pri Ultimate edícii až 2 000 000 GTA$. Tieto bonusy sú dostupné len pri predobjednávke hry cez Xbox Store alebo PlayStation Store.

Red Dead Redemption 2 Pre-Order Bonus

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *