Halo Infinite vyjde ešte na Xbox One

Halo Infinite
Microsoft hneď na samom začiatku svojej E3 prezentácie ukázal hráčom chystaný titul Halo Infinite s vydaním naplánovaným možno už na rok 2019. Vývojári nám v podstate ukázali len demo enginu, na ktorom hra pobeží a ktoré nám ukázalo slušný grafický pokrok.

Pretože ale hra nemá pevný dátum vydania, objavili sa domnienky, či nepôjde o launch titul pre novú konzolu, ktorú Microsoft potvrdil ešte na konferencii. 343 Industries k tomu na svojom blogu povedali, že sa jedná o začiatok cesty pre Halo Infinite, ku ktorému sa dlho vyvíjal nový SlipSpace Engine. Máme však potvrdené, že hra sa bude odohrávať po udalostiach Halo 5 a budeme hrať za Master Chiefa.

343 Industries nakoniec informovali, že Halo: Infinite vyjde na Xbox One, Xbox One X a PC. Frank O’Connor z 343i zároveň na fóre ResetEra povedal, že Halo Infinite bude skvelým odrazovým mostíkom pre nováčikov, keďže hra bola navrhnutá tak, aby sa do nej vyznali aj tí, ktorí vstúpia do sveta Halo poprvýkrát.

Pamätáte si, ako ste sa v Halo: Combat Evolved ocitli uprostred vojny?

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Zajímavé info. Díky

  1. 5. apríla 2020

    […] prekvapeniach a už dnes poznáme prvé oznámené exkluzivity (Senua’s Saga: Hellblade II a Halo Infinite), hardvér, funkcie a dizajn, u PlayStation 5 poznáme… no vlastne poznáme len, aký má […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *