Call of Duty: Black Ops 4 predsa len ponúkne DLC mapy

Black Ops 4 Digital Deluxe
Spočiatku to vôbec nevyzeralo, že by nás tento rok čakalo Call of Duty vo viacerých edíciách. Activision skrátka povedal to, že všetky mapy budú zadarmo a jediné, za čo budeme platiť, je Zombies Pass, ktorý nám poskytne prístup ku všetkým epizódam Zombie.

Ale aj tu sa práve v uplynulých dňoch ukázala arogancia Activisionu. Všetky sľuby totiž ostali sľubmi. Novinkou je totiž Black Ops Pass. Pôjde o náhradu terajšieho Season Passu, ktorý ponúkne prístup naraz ku všetkému budúcemu DLC obsahu. A tu to má jeden veľký háčik. Totiž, DLC sa nepredávajú zvlášť a sú len súčasťou Black Ops Passu, ktorého cena sa zdá byť aspoň 30€. Na výber je totiž už teraz základná hra za 69,99€ alebo Digital Deluxe edícia za 99,99€. A ešte Digital Deluxe Enhanced edícia za 129,99€.

Postupne si teda preberme, ako všelijako chce Activision na hráčoch ryžovať. Takže, začnime tým passom. Black Ops Pass ponúka prístup k 4 dodatočným Zombies epizódam a epizóde Classified hneď pri vydaní. Ďalším bonusom sú štyri exkluzívne postavy do režimu Blackout a v neposlednom rade je tu 12 multiplayerových máp… Počkať, čo?! Takže tie bezplatné DLC mapy sú nakoniec spoplatnené?

Každopádne, k dispozícii je potom Digital Deluxe edícia, ktorá ponúka Black Ops Pass, ale aj digitálne bonusy, deluxe bonusy a 2400 CoD Points. Bonusy neboli bližšie špecifikované a tak sa môžeme len domnievať, že by mohlo ísť o postavy do Blackout režimu alebo prémiové skiny a podobné drobnosti. No a ponuku zavŕši Digital Deluxe Enhanced edícia, ktorá sa od obyčajnej deluxky odlišuje tým, že ponúka 8500 CoD Points. U všetkých edícií je potom garantovaný prístup do bety pri predobjednávke.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *