Príbehovou postavou Assassin’s Creed Odyssey je Kassandra

Kassandra AC Odyssey
Assassin’s Creed Odyssey si môže pripísať na svoje konto hneď niekoľko prvenstiev. Je to prvá časť s interaktívnymi rozhovormi, prvá časť z hľadiska dejovej línie a tiež prvá časť, kde si budeme môcť zvoliť hlavnú postavu.

Na výber budeme mať z dvoch potomkov Leonidasa, pričom príbeh za každého z nich by mal byť trochu odlišný, no v princípe rovnaký. Skalní fanúšikovia preto boli zvedaví, ktorá z týchto postáv je tou „pravou“ z hľadiska kánonu? Jednoznačnej odpovede sa z oficiálnych miest teraz pred vydaním asi nedozvieme, ale promo materiály už naznačujú, kto to bude. Oficiálna kniha, ktorá bude sprevádzať hru, bude zameraná práve na ženskú hlavnú postavu, teda Kassandru.

Jonathan Dunmot z Ubisoftu ale dopĺňa, že či si zvolíme Alexia alebo ju, je jedno – neexistuje zlá voľba. V princípe by však podľa knihy mohla byť Kassandra ďalšou z hrateľných žien v Assassin’s Creed svete. Doplnila by tak Ayu, Evie Frye, Shao Jun z AC Chronicles alebo Aveline de Grandpré z Assassin’s Creed 3: Liberation.

Samotná hra potom vychádza 5. októbra/října na Xbox One, PS4 a PC, s vylepšeniami pre powerhouse konzoly Xbox One X a PS4 Pro. Hra bude mať obojstranný obal, kde si hráči môžu vymeniť klasický vizuál za artworky oboch hlavných postáv.

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Kassandra jednoznačně vítězí….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *