DiRT 4 a ďalších osem titulov pribudne do Xbox Game Pass budúci mesiac

Warhammer Vermintide 2
Predplatiteľov služby Xbox Game Pass čaká pekný začiatok prázdnin. Ponuku totiž doplní hneď na začiatku mesiaca sedem titulov vrátane závodnej hry DiRT 4 alebo dvojice postarších hier od Bethesdy. No a v priebehu mesiaca nás čakajú dve absolútne novinky.

Už 10. júla/července sa tak môžu hráči tešiť na hru Bomber Crew, kde budú hráči riadiť posádku bombardéru v druhej svetovej vojne. Keďže ide prakticky o simulátor manažmentu, je treba si zachovať chladnú hlavu a myslieť strategicky, pretože chyby sa vám môžu vypomstiť. V deň vydania na konzoly sa hra dočká nového updatu na Steame.

Hneď na druhý deň si ale na svoje prídu fanúšikovia rozsiahleho loru W40K, keďže na konzoly vyjde Warhammer: Vermintide 2. First-person akcia pokračuje v príbehu hry z roku 2015, odohrávajúci sa na začiatku konca – The End Times. Hráči budú v kooperácii bojovať proti armáde Chaosu a to za niektorú z piatich postáv, u ktorých je možné si ešte zvoliť class a tak majú hráči na výber z dokopy 15 hrateľných postáv s jedinečnými vlastnosťami a skillmi.

Na samom začiatku mesiaca nás teda čaká ďalších 7 titulov, medzi ktorými nájdeme nasledovné: DiRT 4Zombie Army TrilogyABZÛShadow Complex RemasteredThe Elder Scrolls IV: OblivionFallout 3 Human Fall Flat.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Oblivion je bez chyby…počkám. jak tak koukám, tak asi s nákupem Morrowindu počkám na Game Pass v budoucnosti.

  2. Dudu14 píše:

    Teraz v posledných akciách cez E3 bol TESO v akcii za 10€ a scuclo k tomu automaticky aj Morrowind…Som to zobral a je to pecka 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *