Microsoft oznámil špeciálnu edíciu Xbox One X s motívom Gears 5 a ďalšie doplnky

Xbox One X (Gears 5 Limited Edition)

Microsoft rozbehol marketing okolo chystanej veľkej exkluzivity Gears 5 a tentoraz už nezostal len pri konzole a ovládači, ale posunul sa ďalej do sféry príslušenstva.

Microsoft tak na úvod oznámil limitovanú edíciu Xbox One X (Gears 5 Limited Edition Bundle), ktorá je od vydania Xbox One X vôbec prvou limitovanou edíciou od vydania Project Scorpio Edition. Na dizajne spolupracoval dizajnérsky tím Xboxu priamo s tímom The Coalition, aby konzole zaručili čo najlepší vizuál. Výsledkom je, že konzola je čiastočne priesvitná, okrem toho že má na sebe laserom vyrezané trhliny. Na zadnej/spodnej strane sa nachádza symbol Locust, ktorý zrejme uvidíme aj preto, že konzola ponúkne vertikálny stojan.

Súčasťou balenia je aj nový ovládač Xbox Wireless Controller – Gears 5 Kait Diaz Limited Edition, ktorý bude zrejme dostupný aj samostatne, ako naznačil nedávny únik. Súčasťou balenia tiež budú kódy na stiahnutie Gears 5 Ultimate Edition, Gears of War: Ultimate Edition, ale aj kódy na stiahnutie Gears of War 2, Gears of War 3 a Gears of War 4. Okrem toho platí, že GoW 4 a G5 sú v programe Xbox Play Anywhere a teda hrateľné aj na PC s Windows 10. Súčasťou je taktiež mesačné členstvo Xbox Game Pass a Xbox Live Gold, ako aj skiny Ice Kait a Ice Jack.

Microsoft tiež bude predávať balíčky Xbox One X a Xbox One S + Gears 5 v bežnom prevedení a to za cenu 499€ alebo 299€. Limitovaný ovládač za cenu 75€ uvidíme na trhu už 20.08.2019. Súčasťou jeho balenia bude aj in-game skin Ice Kait, dostupný v hre vychádzajúcej 10. septembra/září. Vo vybraných krajinách a v GameStope bude dostupný aj 50-dolárový Kait Diaz Xbox Pro Charging Stand od výrobcu Controller Gear. Bohužiaľ, tieto na našom trhu dostupné nie sú.

Kait Diaz Xbox Pro Charging Stand (Gears 5 Edition) by Controller Gear

Okrem toho je v príprave headset Razer Thresher (Gears 5 Edition) pre Xbox One. Tento bezdrôtový headset ponúkne podporu Windows Sonic pre virtuálny priestorový zvuk, špičkové pripojenie bez lagov a digitálny mikrofón pre kryštálovo čistú komunikáciu. Headset bude spolu s in-game bonusovým itemom a špeciálnym skinom zbrane Lancer dostupný v septembri/září.

Razer Thresher (Gears 5 Special Edition) Wireless Headset for Xbox One

Do kolekcie od Razeru sa pridá aj klávesnica a myš Razer Turret for Xbox One (Gears 5 Edition). Jedná sa teda o špeciálnu verziu už existujúcej bezdrôtovej klávesnice a myši navrhnutej priamo pre Xbox One, ktorej nechýba nič dôležité. Klávesnica má vysúvateľnú podložku, myš s pokročilým optickým senzorom Razer 5G a hráčov poteší aj osvetlením Xbox Dynamic Lightning alebo Razer Chroma. Sada bude dostupná taktiež v septembri/září za 300 dolárov.

Razer Turret (Gears 5 Special Edition) Keyboard & Mouse for Xbox One

Posledným doplnkom v ponuke je Seagate Game Drive s motívom Gears 5. Špeciálna edícia externého pevného disku pre Xbox One má kapacitu 2TB, využíva USB 3.0 pripojenie a funkciu Plug & Play a súčasťou balenia je taktiež bonusový skin na zbraň Lancer, niekoľko Supply Dropov a mesačné členstvo Game Pass Ultimate s prístupom ku Gears 5 Ultimate, až táto edícia vyjde 6.9.2019. Špeciálne v Gamestope bude dostupná aj 5TB verzia disku.

2TB Seagate Game Drive (Gears 5 Edition)

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *