Cuphead vstupuje do automobilov Tesla

Cuphead

Pretože nič nie je v pondelkovej zápche lepšie, než si zahrať frustrujúcu plošinovku.

Elon Musk sa už skôr vyjadril, že má záujem preportovať do automobilov Tesla viaceré známe hry, pričom padli také mená ako Minecraft alebo Fortnite. Je preto prekvapením, že prvou skutočne oznámenou hrou, ktorú si už toto leto zahráme v autách počas jazdy (alebo radšej nie), je Cuphead. Plošinovka s netradične vysokou obtiažnosťou však bude výrazne obmedzená a z dôvodu šetrenia úložiska ponúkne len prvý región – Inkwell Isle One.

Inak hra ako taká bola pôvodne vydaná Microsoftom ako Xbox exkluzivita, pričom sa dočkala vydania v septembri/září 2017 na Xbox One, Windows 10 a Steam, s podporou Xbox Play Anywhere na prvých dvoch. Napriek tomu, že šlo len o plošinovku, grafikou a najmä obtiažnosťou si ako jedna z mála Xbox exkluzivít dokázala získať pozornosť aj od PS4 komunity. A od nás pre zmenu 8,7 v recenzii.

Okrem toho, že v uplynulej dobe vyšiel Cuphead na žiadosť Microsoftu aj na Nintendo Switch, StudioMDHR pripravuje aj nové DLC v podobe The Delicious Last Course. To bolo pôvodne oznámené len pre Xbox One a Windows verzie hry, a uvidíme, či sa ho dočkáme aj na ďalších platformách.

via IGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *