Cuphead dostane veľký update

Cuphead

StudioMDHR okrem ohlásenia Cuphead pre Nintendo Switch oznámilo veľkú aktualizáciu, ktorá rozšíri hru o niekoľko noviniek a to úplne zadarmo.

Update má vyjsť 18. apríla/dubna a má priniesť nové funkcie, zmeny v art dizajne a trochu upraví kód hry tak, aby bola pripravená pre ďalšie dobrodružstvá vychádzajúce v budúcnosti. Prvým takým datadiskom bude The Delicious Last Course, ktorý rozšíri hru o nové levely a možnosť hrať za Chalice, teda tretiu hrateľnú postavu.

Okrem toho prichádzajúca bezplatná aktualizácia prinesie možnosť hrať za Mugmana v solo hre, kým doteraz bol dostupný len pri hraní v co-ope. Mugman má tiež svoju vlastnú víťaznú zvučku a hráči si ho môžu zvoliť priamo v menu hry. Ďalšou veľkou novinkou je kopa nových art úprav a animácií. Ovplyvnilo to aj cutscény, ktoré budú plne animované a dočkáme sa aj nových animácií na začiatku levelov. Legendary Chalice má tiež nové špeciálne efekty, nepriatelia majú nový vzhľad explózií, pribudli tiež nové detaily a tak ďalej. Za zmienku tiež stojí, že kórejské, čínske a japonské jazykové verzie teraz majú unikátne vizuálne úpravy inšpirované ranou kreslenou tvorbou z regiónu.

Po technickej stránke došlo k výraznej optimalizácii hry a enginu Unity, čo sa odrazilo na kratších loadingoch a dokonca došlo aj k zmenšeniu veľkosti hry. Úpravy tiež umožňujú do budúcna prinášať menšie patche.


Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *