Nová misia v Ghost Recon: Wildlands ukrýva odkaz na zrušený Rainbow Six: Patriots

Rainbow Six Patriots
Písal sa rok 2011, keď Ubisoft oznámil nový a nekompromisný Rainbow Six Patriots. Ako tak ale roky plynuli, Ubisoft hru zrušil v roku 2014 a oznámil voľnejšieho, e-sportovejšieho nástupcu v podobe Rainbow Six Siege.

Prechod zo singleplayerovej príbehovky na čisto multiplayerovú, taktickú obdobu Counter-Striku vtedy sklamala viacerých fanúšikov, ktorí boli zvedaví, ako sa operácia Patriots vyvinie. To sa však zrejme nikdy nedozvieme. Ubisoft však na hru nezabudol, ako vyplýva z čerstvo vydanej crossover misie v Spec Ops update #2. Ako už vieme dlhšie, v novej misii spoja Ghosti sily s tímom Rainbow, aby mohli vypátrať nezvestnú členku dúhovej šestky, Caveiru. Prekvapením pre mnohých bude jednoznačne konverzácia medzi členmi Ghostov a Rainbow, kde padne reč aj na istú spackanú Operáciu Patriots. Viac však už vo videu:

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *