Pri vývoji Halo Infinite budú napomáhať SkyBox Labs

Halo Infinite
Halo Infinite bude naozaj obrovský projekt. Detaily o príbehu hry nie sú jasné, avšak vieme, že pobeží na úplne novom engine a pravdepodobne sa bude odohrávať na nikdy nevidenom kruhu Zeta.

Na takýto veľký projekt však 343 Industries nestačia a preto si na pomoc prizvali štúdio SkyBox Labs. Toto štúdio malo so sériou Halo už skôr dočinenia, keďže pracovalo na PC spin-offe Halo 5: Forge. Okrem toho majú značnú skúsenosť s vývojom hier. Pre Microsoft vyvíjali Project Spark a Age of Empires II HD. V ich portfóliu nájdeme aj napríklad hru EA Sports UFC.

Spoluprácu potvrdil ako šéf tímu Halo, Chris Lee, tak šéf SkyBoxu, Shyang Kong. „343 Industries sú nadšení z pretrvávajúceho partnerstva so SkyBox Labs pri Halo Infinite, keďže ich tím odvádza skvelú prácu v rôznych oblastiach nášho projektu,“ uviedol Chris Lee. Shyang Kong doplnil: „Dlho rokov sme s 343 Industries úzko spolupracovali na projektoch Halo a teší nás, že môžeme byť súčasťou tohto vzrušujúceho času v histórii Halo.“

100-členné štúdio Skybox Labs bude pracovať na viacerých veciach. Podľa dostupných informácií budú mať na starosti gameplay, AI, grafiku aj multiplayerový prvok. Zdá sa teda, že kým 343 Industries budú pracovať najmä na engine, na príbehu a na s ním súvisiacich veciach, Skybox bude mať tiež veľmi zodpovednú úlohu. Hovorí sa tiež o podpore režimu Forge.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *