Metro Exodus pobeží v 4K 30fps na Xbox One X

Metro Exodus
Pôvodne to vyzeralo, že Metro Exodus uvidíme ešte toto leto, ale veci sa majú inak a hra vychádza až vo februári/únoru 2019. Vtedy konečne dorazí na PC a konzoly a to rovno s podporou Xbox One X.

Otázkou ostáva, ako tu pobeží? Vývojári už skôr avizovali podporu 4K rozlíšenia, ale bez konkrétnych detailov. A bude to vôbec 4K? Podľa vývojárskeho štúdia 4A Games našťastie áno. „Našim aktuálnym cieľom je mať [Metro] v natívnom 4K na Xbox One X a toto sa nám dnes darí plniť. To je to, čo máte možnosť vidieť dnes,“ uviedli tvorcovia počas hands-on eventu pre vybrané médiá. Podľa všetkého to vyzerá, že by tu hra bežala v 4K 30fps.

Nevylúčili však ani podporu Performance módu, ktorý je tak obľúbený v mnohých hrách. V ňom by bežala zrejme v 1080p 60fps. „Nepremysleli sme ešte všetky detaily o možnostiach, ktoré dáme hráčom, ale snažíme sa dosiahnuť to, čo robia iní ľudia,“ uviedlo štúdio po otázke na voliteľný 60fps režim. Štúdio tiež uviedlo, že plánuje vyťažiť z každého hardvéru vrátane PS4 Pro na maximum. Podľa 4A Games neexistuje u nich žiadna preferovaná platforma a preto môžu všetci hráči očakávať najlepší zážitok, aký len môžu, bez ohľadu na platformu.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *