Celovečerný film Minecraft bol odložený na neurčito

Minecraft Better Together
To, že sa dočkáme vydania Minecraft: Story Mode aj cez Netflix, môže byť útechou pre ľudí, ktorí očakávali celovečerný film. Áno, Microsoft skutočne povolil Hollywoodu, aby sa priživil na úspechu jeho značky.

Veci sa ale zvrtli, pretože po rokoch čakania bol projekt odložený na neurčito. Film totiž podľa zdrojov blízkych serveru TheWrap stratil režiséra a spoluscenáristu, Roba McElhenneyho. Dôvody pre jeho odchod sú neznáme. Teraz však majú jeho scenár na starosti len bratia Aaron a Adam Neeovci. Tí si zároveň rozdelia úlohy a zatiaľ čo Aaron ostane pri kormidle scenáru, Adam sa posadí na režisérsku stoličku.

Vydanie filmu z dielne Warner Bros. bolo pôvodne naplánované na 24. máj/květen 2019. Zároveň malo ísť podľa pôvodneho konceptu o hraný film so Stevom Carellom, ktorého môžete poznať zo seriálu The Office (a množstva meme). To sa ale potenciálne môže zmeniť.

via Neowin

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *