Rocket League dostane podporu 4K 60fps na Xbox One X koncom roka

Rocket League
Psyonix ako jeden z prvých sľuboval vylepšenie svojej hry pre Xbox One X. Ako ale čas plynul, Rocket League sa žiadnej aktualizácie nedočkalo a vyzeralo to, že slová ostanú na dlhý čas len slovami. Teraz už nie.

Štúdio priblížilo svoje plány na koniec roka 2018 a potvrdilo, že už začiatkom decembra/prosince dostane Rocket League väčší update, ktorý hru vylepší pre Xbox One X. A je sa na čo tešiť, pretože súčasťou updatu má byť podpora pre 4K 60fps, ako aj HDR s podporou ako na Xbox One S, tak na One X. Žiadne dodatočné detaily ku grafickým vylepšeniam v tejto chvíli nemáme, Psyonix nás ale hodlá prekvapiť v blízkej budúcnosti.

V nasledujúcich mesiacoch sa tiež do obehu dostane Rocket Pass 2, s ktorým odštartuje druhá sezóna pravidelného prísunu nového DLC obsahu. Okrem nových itemov môžeme v budúcnosti očakávať aj ďalšiu sadu licencovaných vozidiel. Zoznam noviniek zavŕšilo oznámenie posledného tohtoročného eventu Frosty Fest 2018. Začína v polovici decembra/prosince a hráči budú získavať počas hrania snehové vločky, ktorými môžu nakupovať tematické vianočné itemy alebo Golden Gift.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *