Xbox Game Pass bude expandovať na PC

Microsoft oznámil svoje finančné výsledky za prvý kvartál svojho fiškálneho roka 2019 a spolu s ním aj niekoľko zaujímavostí a noviniek.

Jednou z nich je aj rozšírenie ponuky Xbox Game Pass aj na PC. Služba je totiž vďaka titulom s podporou Xbox Play Anywhere dostupná na oboch platformách, avšak na PC je ponuka podstatne menšia. Môže za to práve skutočnosť, že titulov s podporou Xbox Play Anywhere je v ponuke Game Passu málo a jedná sa predovšetkým o exkluzivity.

PC ponuku tvoria v tejto chvíli hry Disneyland Adventures, Forza Horizon 4, Gears of War 4, obe časti Halo Wars, Hello Neighbor, ReCore, Sea of Thieves, State of Decay 2 a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Satya Nadella uviedol, že služba bude expandovať na Windows 10, vďaka čomu by sa v ponuke mohli objaviť aj hry ako Age of Empires, Rise of Nations alebo ďalšie tituly dostupné vo Windows Store bez podpory Play Anywhere. Bližšie detaily bohužiaľ v tejto chvíli nie sú známe.

Xbox Game Pass

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Tohle je skvělá zpráva, zejména proto, že si právě kupuji nové PC…

  2. TimeSplitter píše:

    Parada, nejake hry jako Ori si zahraju i na pracovnim Surfacu Pro. Ackoli normalne na PC nehraju a Surface je ciste pracovni nastroj (ikdyz ten zcela nejlepsi), tak obcas clovek na cestach nejakou tu plnohodnotnou hru oceni.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *