Crackdown 3 môže vyjsť vo forme dvoch titulov

Crackdown 3 Wrecking Zone
Microsoft už začal prijímať predobjednávky na Crackdown 3 a z ponuky v Xbox Store sa zdá, že hru budú tvoriť dva samostatné tituly.

Crackdown 3 je totiž v rámci predobjednávok ponúkaný ako bundle, ktorý pozostáva z dvoch samostatných súčastí. Prvou súčasťou je Crackdown 3: Campaign a ako názov napovedá, bude sa jednať o príbehový režim odohrávajúci sa v meste New Providence, ktoré si vychutnáte samostatne alebo spoločne s kamarátom, keďže hra podporuje co-op pre dvoch hráčov. Čo sa samotného príbehu týka, agenti budú bojovať proti organizovanému zločinu. V ďalekej budúcnosti sa však syndikáty zmocnili všetkej energie a sústredia ju práve do tohto jediného mesta, ktoré vďaka zločinu prosperuje.

Crackdown 3
Crackdown 3
Developer: Xbox Game Studios
Price: Free

Druhou položkou balíka je Crackdown 3: Wrecking Zone. Jedná sa o multiplayerový režim využívajúci cloudové služby Azure a Xbox Live na to, aby dokázali vypočítavať vrcholnú fyzikálnu deštrukciu a dokázali ju prenášať na rôzny hardvér, či už sa jedná o Xbox One, Xbox One X alebo počítače s Windows 10, bez ohľadu na výkon. Deštruktívny 5v5 multiplayer ponúkne pri vydaní dve mapy. Ponúkne tiež viaceré režimy, pričom už na prebiehajúcom Xbox FanFest bude k dispozícii hrateľná ukážka režimu Agent Hunter.

Naďalej platí, že Crackdown 3 podporuje Xbox Play Anywhere a navyše bude hneď v deň vydania k dispozícii cez Xbox Game Pass. Súčasne bol oznámený nový dátum vydania a kým doteraz sme boli zvyknutí na odklady, teraz nás čaká jedno oskorenie. Crackdown 3 vychádza už 15. februára/února 2019 na Xbox One a Windows 10.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *