Za vojenským prevratom v turecku stálo GTA IV!

Vojensky prevrat Turecko GTA IV

Tak to vyzerá, že sme konečne našli vinníka, ktorý sa postaral o neúspešný prevrat v Turecku! Alebo keď sa nenájde vinník, tak aspoň obviníme videohry. Teda jednu. A nie je to Just Cause. Podľa tureckej moderátorky totiž za to všekto môže, prekvapivo, Grand Theft Auto IV, v ktorom sme hrali za srbského migranta v USA, ktorý sa tu namočil do podsvetia a začal tu zabíjať, kradnúť autá a baviť sa s fyzikou hojdačiek.

O čo ale teda vlastne ide? Moderátorka novín sa dokázala zhovadiť pred celým herným svetom len tak, že si pomýlila cheaty z GTA IV s kódovou rečou neúspešných revolucionárov. A tak vlastne na úspešnú revolúciu stačilo rýchlejšie ťukať do telefónu a telefonovať na čísla, ktoré nám spawnú helikoptéru, doplnia zdravie a pridajú nepriestrelnú vestu. Prípadne dodajú muníciu a zbrane. Zhodou okolností teda veci, ktoré boli použité aj pri spomínanom prevrate.

Podľa našich zdrojov vznikla napätá situácia krátko po tom, ako istý Roman B. telefonoval generálovi Abdulovi al-Kaidovi, aby si zahrali bowling.

Za pobavenie ďakujeme GameSite.sk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *