Activision nie je spokojný s predajmi Destiny 2: Forsaken, chystá viac mikrotransakcií

Destiny 2 Forsaken
Napriek tomu, že Forsaken je skvelou expanziou a mnohí hráči si ju chvália, zdá sa, že Bungie už nezachráni povesť Destiny 2.

Forsaken totiž svojimi predajmi nenaplnilo očakávania Activisionu a hoci Bungie je s nimi spokojné, vydavateľ hľadá spôsob, ako zvýšiť príjmy zo značky. Tušíte správne, že veľkú rolu v tom budú mať mikrotransakcie, proti ktorým už hráči dlhší čas protestovali. Šéf Activisionu Coddy Johnson sa počas hovoru s investormi vyjadril, že spoločnosť chce zlepšiť rýchlosť inovácií a kadenciu in-game obsahu. Aby to ale dosiahla, je treba zlepšiť príjmy z mikrotransakcií. Bohužiaľ, snaha vymačkať z mikrotransakcií maximum sa netýka len Destiny, ale aj Call of Duty a vlastne všetkých značiek, ktoré Activisionu patria.

Nutno dodať, že Activision zarobil minulý rok 4 miliardy dolárov len vďaka všadeprítomným mikrotransakciám. Tie by sa mohli teoreticky odzrkadliť aj na tom, ako bude vyzerať a fungovať chystané rozšírenie Black Armory do Destiny 2. Expanzia by mala rozšíriť hru o novú triedu zbraní a hoci sa bavíme o platenom DLC, pri Activisione by nás ani neprekvapilo, kebyže si za tieto zbrane treba ďalej priplatiť, pretože… pretože nenažranosť.

Destiny 2 Forsaken + Annual Passvia GameRant

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *