Skybound Games už pracujú na finálnej sezóne The Walking Dead

the walking dead telltale
V uplynulých dňoch došlo k definitívnej likvidácii štúdia Telltale, s čím bolo spojené aj postupné odstraňovanie hier z internetových obchodov. Vyjsť by však ešte mal Minecraft: Story Mode na Netflix a vďaka štúdiu Skybound Games bude v blízkych mesiacoch dokončená aj finálna sezóna The Walking Dead.

Práve k projektu The Walking Dead: Final Season sa štúdio vyjadrilo a má pre fanúšikov radostnú správu. Uvádzajú, že vývoj epizód 3 a 4 práve začal pod taktovkou Skybound Games, pričom na projekte pracujú aj pôvodní vývojári prepustení z Telltale. Štúdio preto plánuje v blízkej dobe oznámiť aj dátumy vydania týchto dielov, ktorými sa definitívne zavŕši dlhoročná sága TWD hier od Telltale.

Skybound tiež dodávajú, že ak si už hráči zakúpili Season Pass k finálnej sezóne, nemusia ho kupovať znovu, keďže epizódy budú sprístupnené aj napriek tomu, že ich dokončí iné štúdio. Z dôvodu presunu práv tiež nebudú po dobu pár dní dostupné na stiahnutie predošlé epizódy.

via Skybound

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *