Farming Simulator 19 predal 1 milión kusov za 10 dní

Farming Simulator 19
Farming Simulator sa o svoju popularitu naozaj nemusí báť. Kým po minulé roky bolo farmárčenie skôr záležitosťou skalných fanúšikov, titul prerazil aj medzi masou a na predajoch to je poznať.

Ten najnovší, Farming Simulator 19, totiž len za 10 dní predal 10 miliónov kusov naprieč tromi platformami, na ktoré je dostupný: na Xbox One, PS4 a PC. Jedná sa pritom o kombináciu fyzických aj digitálnych predajov, pričom séria ako taká dodnes predala cez 15 miliónov kusov.

Najnovšia vrezia Farming Simulátoru prináša pritom aj mnohé vylepšenia. Okrem ešte lepšieho multiplayeru a možnosti jazdenia na koňoch ponúka aj prerobený grafický engine, čo sa odrazilo aj na krajšej grafike. „Je neuveriteľné sledovať dopad ťažkej práce nášho tímu. Farming Simulator 19 prináša toľko nových príležitostí a naši hráči sa na ne tešia. Nikdy predtým sa hre zo série Farming Simulator nepodarilo dosiahnuť milión tak rýchlo a sme hrdí a šťastní, že toľkí hráči sa k nám pridali na túto úžasnú cestu,“ vyjadril sa Christian Amman z Giants Software.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *