Infinity Ward potvrdilo, že tohtoročné Call of Duty mieri na next-gen

Call of Duty Advanced Warfare
Uplynulé dni boli plné špekulácií o tom, že Activision môže pripravovať Call of Duty: Ghosts 2. Tvrdenie však už zakrátko bolo vyvrátené a tak ostáva smerovanie CoD záhadou.

Čo ale vyplýva z pracovnej ponuky, ktorú zavesili tvorcovia Modern Warfare série Infinity Ward, štúdio komunikuje novú hru ako next-genovú. To by mohlo znamenať, že prvé next-gen konzoly budú ohlásené ešte tento rok a mohlo by sa tak stať už v dohľadnej dobe. V prvom rade očakávame, že konzolu oznámi Sony. PlayStation 5 by totiž mohol byť pokojne oznámený už vo februári/únoru, 6 rokov po PS4 na samostatnom evente. Konieckoncov, aj Sony začalo vyzdvihovať číslicu „5“ vo vianočnej pohľadnici a iných materiáloch.

„Príďte pracovať s najjasnejšími hlavami herného priemyslu na vzrušujúcom, neohlásenom next-gen titule,“ uvádza jedna z viacerých pracovných ponúk, ktoré vyvesil Infinity Ward na internet. Podľa pracovných ponúk bude hra obsahovať aj singleplayerovú kampaň, na rozdiel od tohtoročného Black Ops 4, ktorý je čisto multiplayerovou hrou. Pracovné ponuky tiež spomínajú third-person mód. Ten sa používal v Headquarters vo WW2.

Call of Duty Next-gen

via Dexerto

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *