The Sims 4 a Gears pre Xbox One dostanú podporu klávesnice a myši

Razer Xbox Keyboard Mouse
Razer na svojom webe oznámil štvoricu hier, ktoré budú na Xbox One podporovať klávesnicu a myši, prípadne aj niektoré dodatočné funkcie.

V zozname, ktorý už teraz pozostáva z 22 hier, nájdeme hneď štyri novinky. Nájdeme medzi nimi napríklad The Sims 4, ktorému by podpora klávesnice a myši naozaj pristala, keďže ovládanie gamepadom nie je zrovna najpohodlnejšie – podobne ako pri iných, strategicky orientovaných hrách. Rovnako sme sa od Razeru dočkali potvrdenia, že Gears: Tactics vyjde aj na Xbox One, hoci hra bola spočiatku ohlásená len pre počítače s Windows. Hra bude podporovať klávesnicu a myši a dokonca aj funkciu Xbox Dynamic Lightning.

Zoznam sa tiež rozšíril – prekvapivo – o Gears 5. Hra, ktorá zatiaľ nemá jasný dátum vydania (očakávame ju ale koncom roka), bude mať podporu Xbox Play Anywhere. Samozrejmosťou je podpora v kampani, zaujímavé bude ale sledovať multiplayer. Očakávame ale, že to bude fungovať podobne ako dnes, že si hráči budú môcť zvoliť typ ovládania, podľa čoho vám nájde súperov.

AKTUALIZÁCIA 9.1.2019 o 12:50: Vývojári potvrdili, že v prípade podpory klávesnice a myši v PUBG došlo k omylu.

Razer Turret for Xbox One

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Martin píše:

    Reakce od vyvojaru hry Pubg na foru
    Ahoj všichni,

    Jako FYI jsou informace v této reklamě nepravdivé a naše hra byla nesprávně uvedena.

    Označili jsme to Razer a očekáváme, že bude brzy opraven.

    Omlouváme se za zmatenost!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *