Turn 10 hľadajú vývojárov na vývoj next-gen Forzy

Forza Motorsport 5
Turn 10 už skôr prehlásili, že sa v roku 2019 plánujú venovať Forze Motorsport 7 a že nemáme očakávať vydanie ďalšej časti. Osmičky sa však jedného dňa predsa len dočkáme.

Štúdio vyvesilo na internet novú pracovnú ponuku pre skúseného C++ programátora, ktorý by štúdiu pomohol s vývoj „ďalšej generácie titulov Forza Motorsport“. Práve zmienky o generáciách môžu znamenať, že štúdio plánuje uviesť nový diel až na ďalšiu generáciu konzol. Konieckoncov, o next-gene sa vo svojich ponukách zmieňujú aj také štúdiá ako Rockstar či Sledgehammer, čo môže znamenať, že nový Xbox a PlayStation 5 sú naozaj blízko.

Nová generácia konzol by mohla byť ohlásená ešte tento rok a to ako v prípade Microsoftu, tak v prípade Sony. No zatiaľ čo nový Xbox uvidíme zrejme na E3, Sony sa každoročného veľtrhu neplánuje zúčastniť. Môže to teda znamenať organizovanie samostatného eventu na spôsob PlayStation Experience pred alebo po E3. Pre zaujímavosť, PlayStation 4 bol oznámený vo februári/únoru 2013 a Xbox One v máji/květnu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *