Gears 5 sa zrejme dočká vydania na Xbox Series X

Gears 5

Zdá sa, že Xbox Series X budú pri launchi sprevádzať relaunche niektorých existujúcich Xbox One exkluzivít. Jednou z hier budú zrejme Gears 5.

Microsoft to síce oficiálne neoznámil, ale Phil Spencer na internete zverejnil fotografiu, na ktorej komentuje upgrade grafiky v Gears. Séria podľa neho vyzerá lepšie, než kedy predtým, nie je však jasné, pre ktorú platformu sú tieto vylepšenia určené. Je preto veľmi možné, že sa jedná o upgrade pre Xbox Series X, ktorý má nielen podporovať hry z Xbox One vďaka spätnej kompatibilite, ale umožní kupovať hry „naraz“ pre obe generácie konzoly vďaka funkcii Smart Delivery.

Tá funguje tak, že ak je vydaná samostatná verzia hry pre Xbox Series X a vývojár sa rozhodne Smart Delivery podporovať, hráč, ktorý si hru kúpil pre Xbox One, dostane bezplatný upgrade na next-gen verziu hry. To by mohol byť aj prípad Gears 5, ktoré je jedným z najvydarenejších first-party titulov pre súčasnú generáciu Xboxu.

Čo myslíte? Vydá sa Microsoft cestou Nintenda a vydá reedície svojich hier pre Xbox Series X, alebo prinesie vylepšenú spätnú kompatibilitu?

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *