Vývojár God of War prešiel pod štúdio, ktoré vyvíja Wasteland 3

inXile Xbox Game Studios

Ďalší deň a ďalší prestup zo Sony do Microsoftu. Tak by sa dala v skratke zhrnúť správa o prestupe vývojára Deana Rymera. Rymer pôvodne pracoval v Sony Santa Monica, ešte predtým v BioWare, a teraz prestúpil do inXile Entertainment.

Štúdio inXile Entertainment pracovalo na viacerých projektoch vrátane sérií The Bard’s Tale a Wasteland. Iba pred pár dňami vydali remaster Wasteland Remastered po viac ako 30 rokoch od vydania originálu na počítač Apple II. Po toľkých rokoch je pochopiteľné, že remaster má úplne novú grafiku, ale zachováva si rozloženie UI a sveta tak, aby hodnoverne priblížila túto hru úplne novému publiku.

Okrem toho štúdio plánuje v najbližších mesiacoch vydať Wasteland 3, ktoré je vďaka novému vydavateľovi – Xbox Game Studios – ešte väčšie, než pôvodne malo byť.

Dean Rymer momentálne pracuje na pozícii Lead Combat Designera, teda má na starosti navrhovanie bojových mechaník v chystanej hre. Kvôli blížiacemu sa vydaniu Wasteland 3 nie je pravdepodobné, že by pracoval na tejto hre, ale skôr na nejakom novom projekte pre novú generáciu Xboxu. Štúdio podľa špekulácií a pracovných ponúk chystá vývoj zatiaľ neoznámenej AAA RPG.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *