HoloLens 2 sa objavili v prvých leaknutých záberoch

Microsoft HoloLens

Microsoft by mal podľa špekulácií už dnes večer oznámiť druhú generáciu AR okuliarov HoloLens, ktoré by mali priniesť niekoľko vylepšení a redesign. Že to nemusí byť len špekulácia, naznačuje trojica fotiek, ktoré zverejnil na twitteri leaker h0x0d alias WalkingCat.

Práve ten na Twitteri zverejnil fotky headsetu, ktorý sa výrazne odlišuje od terajšej generácie. Nanešťastie, headset vyzerá menej futuristicky a kým prvá generácia HoloLens mala prakticky celý sklenený predok, druhá generácia už má senzory oddelené od šošoviek a nachádzajú sa v samostatnom plastovom tele. Headset by sa mal od terajšej generácie líšiť najmä dlhšou výdržou batérie, výkonnejším hardvérom, ARM procesorom a tiež by mal ponúknuť väčšiu nezávislosť vďaka podpore mobilných sietí. Tiež je možné, že na rozdiel od prvej verzie, ktorá bola viacmenej vývojárskym prototypom, ponúkne nižšiu cenovku. HoloLens sa totiž predávajú za 3000 dolárov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *