Microsoft môže odkúpiť Relic Entertainment

Age of Empires IV

Microsoft plánuje aj tento rok nakupovať vývojárske štúdiá a preto neprekvapí, že sa objavujú rôzne špekulácie. No kým niektoré sú čistou fikciou, iné v sebe môžu ukrývať zrnko pravdy.

Taký môže byť aj prípad najnovšej špekulácie, ktorú zverejnil na Twitter inak renomovaný leaker Klobrille. Ten v minulosti správne predpovedal viaceré akvizície, hovoril aj o budúcich plánoch a celkovo sa zdá, že ide o niekoho s veľmi dobrým prehľadom o dianí v Microsofte. Klobrille najnovšie vraví, že spoločnosť si robí zálusk na Relic Entertainment.

Štúdio je známe pre prácu na mnohých tituloch vrátane Company of Heroes 2, sérii Warhammer 40 000 a napokon majú pracovať aj na Age of Empires IV. Prácu na titule má štúdio aj napriek tomu, že oficiálne patrí pod Segu. To ale nič nemení na tom, že Microsoft môže štúdio od Segy odkúpiť.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *