Just Cause 4 dostáva grafický upgrade

Just Cause 4

Just Cause 4 len včera dorazilo do Game Passu a už dnes tu máme detaily o jeho novej aktualizácii, ktorá prinesie grafické vylepšenia na Xbox One aj PS4.

Aktualizácia prináša hneď niekoľko zásadných zmien v optimalizácii a výkone hry a rovnako tak budú v hre opravené rôzne bugy. Rovnako tak update vylepší menu customizácie a prinesie do hry zadarmo skin Rica z Just Cause 3 ako tzv. „Legacy Item“.

Najväčšiu časť úprav však tvoria práve chystané grafické vylepšenia, ktoré sa dajú rozdeliť do troch bodov. V hre bola vylepšená voda a vegetácia, najkľúčovejšia súčasť každého Just Cause. Ďalšou novinkou v update je nový systém antialiasingu, vďaka čomu je grafika ešte krajšia a nie je taká kockatá ako doposiaľ. No a aby toho nebolo málo, tak hra dostala na výkonných konzolách aj nový systém renderovania v 4K, takže zážitok môže byť ešte lepší.

Tvorcovia ďalej približujú príchod podobnej aktualizácie pre PC verziu hry, kde tiež pribudne zopár PC-exkluzívnych vylepšení ako napríklad podpora osvetlenia Razer Chroma na klávesniciach. A aby toho nebolo málo, máme tu prehľad plánov v nasledujúcich mesiacoch. V apríli/dubnu alebo máji/květnu môžeme čakať bezplatný update a jedno platené DLC. V letných mesiacoch jún/červen a júl/červenec zas môžeme čakať príchod mesačných výzev a odmien a jeden bezplatný Legacy Item, a druhé platené DLC.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *