Microsoft oznámil Xbox One S All-Digital Edition

Xbox One S All-Digital

„Hovorili, že hry nemôžu byť dostupné čisto digitálne, skoro ako filmy… alebo hudba… alebo časopisy…“

Podľa očakávaní dnes Microsoft oznámil nový prírastok do rodiny svojich konzol s názvom Xbox One S: All-Digital Edition. Nová konzola je prakticky totožná s normálnym Xbox One S, odlišuje sa však absenciou diskovej mechaniky. Ponúkne však 1TB disk a tiež hry Minecraft, Sea of Thieves a Forza Horizon 3. Hráči, ktorí si konzolu kúpia, tiež dostanú možnosť predplatiť si Xbox Game Pass na prvé tri mesiace za jediné euro.

Čo sa ceny týka, Microsoft si kladie podmienku, aby šlo o najlacnejšiu konzolu v ponuke. Bez zľavy má konzola stáť 250 dolárov, teda o 50 menej, než koľko stojí klasický Xbox One S. Microsoft si však kladie podmienku, aby predajcovia udržali aspoň tento cenový rozdiel, ak nie väčší. Znamená to teda, že v prípade, že sa Xbox One S predáva zlacnene za 229€, All-Digital Edition by mala stáť maximálne 179€.

Xbox One S All-Digital Edition sa začne predávať 7. mája/května.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *