Stiahni si RiME zadarmo cez Epic Store

Epic Store ponúka hráčom na stiahnutie ďalšiu špecialitu. Tentoraz na striebornom podnose prichádza do vašich knižníc – a to celkom zadarmo – RiME.

Hráči sa zobúdzajú na tajomnom ostrove s ešte tajuplnejšou architektúrou a po celý čas vás sprevádza líška, s ktorou postupne spoznávate svet plný jednoduchých aj zložitých hlavolamov. Hrací štýl v kombinácii s cellshade grafikou pripomína The Last Guardian, ktoré vyšlo exkluzívne pre PlayStation 4.

Exkluzivitou pre konzolu od Sony mohlo byť aj RiME. Sony totiž odkúpilo práva na hru po tom, ako sa hry, vtedy známej ako Echoes of the Past, vzdal Microsoft. Ten totiž chcel viac multiplayerovo orientovaných hier a sólovka RiME v takomto svete nemala miesto. Vývojári napokon odkúpili práva na RiME späť, čo im umožnilo hru vydať aj na ostatné platformy – Xbox One, PC a neskôr Nintendo Switch.

Hru si môžeš stiahnuť zadarmo v Epic Store.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *