Xbox E3: Gears 5 odhaľuje dátum, dostupnosť a Escape mód

The Coalition nám dnes odprezentovali Gears 5 hneď niekoľkými trailermi. Ten prvý s hudbou od Billie Eilish nám zdôrazňuje, že najvýznamnejšou postavou v príbehu Gears 5 bude Kait, ktorá má temné tajomstvo.

Ďalšia vec, ktorú sme spoznali, je dátum vydania – 10. september/září 2019 pre Xbox One a Windows 10. Ako predplatiteľ členstva Xbox Game Pass Ultimate však získate predbežný prístup k Gears 5 Ultimate Edition, čo je vôbec prvýkrát, kedy dáva Microsoft dodatočný dôvod, prečo si zvoliť nové jednotné predplatné miesto samostatných členstiev. Plus, predobjednávkovým bonusom bude Terminator: Dark Fate Character Pack.

Veľkou novinkou v hre bude aj nový režim Escape, v ktorom budete spolu s ďalšími dvomi kamarátmi bojovať lokálne alebo online proti Swarm. Režim je plynulý a systematický: najprv infiltrujete Hive, následne doň vložíte bombu, detonujete a bežíte o život.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 27. júna 2019

    […] menších aj väčších exkluzivít v pravidelných intervaloch. Nemuseli by sme tak čakať na najväčšiu exkluzivitu roku 2019 až do septembra/září, čakanie by sme si mohli skrátiť práve s menšími projektami ako bude […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *