Bully 2 bol zrušený, tvrdí bývalý vývojár Rockstaru

bully

O tom, na akých projektoch Rockstar pracuje, sa vždy špekuluje. Podľa starších artworkov to vyzeralo, že štúdio pracuje na graficky–drasticky vylepšenej verzii GTA IV a zdalo sa, že by mohlo ísť o remaster alebo rozšírenie do GTA Online. A v neposlednom rade padla reč aj na školské GTA, Bully 2.

O hre sa hovorilo dokonca, že vyjde ešte pred budúcim GTA a pôjde o ďalší projekt po vydaní Red Dead Redemption 2. Lenže, bývalý zamestnanec Rockstaru tvrdí, že vydania nového Bullyho sa tak skoro nedočkáme. Vraj bol zrušený pár mesiacov po zahájení vývoja. Konkrétne tento vývojár pracoval na tripwire pranku, teda na možnosti potknúť ľudí pomocou lana. Tento mechanizmus mal byť podobný systému lana v Red Dead 2. Rovnako malo byť do hry zapracované skrývanie vecí do odpadkových košov a rôzne minihry.

Titul sa mal odohrávať počas letných prázdnin a hlavným nepriateľom mal byť Hopkinsov nevlastný súrodenec. Odohrávať sa mala v neďalekom mestečku a v letnom kempe. Za zmienku však stojí, že práce na Bully 2 mali začať už niekoľkokrát a projekt mohol byť zrušený tiež niekoľkokrát. Shawn Lee, ktorý pracoval na soundtracku pôvodnej hry, potvrdil práce na novom dieli už v roku 2009 – desať rokov dozadu.

Údajný koncept artwork z Bully 2

via RespawnFirst

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *