Rakúsky predajca začal prijímať predobjednávky na Need for Speed: Heat

Need for Speed Payback

Aj keď EA potvrdila, že nás tento rok čaká nový Need for Speed a štúdio Ghost Games zas vyhlásilo, že chce osláviť 25. výročie značky, ani jedna strana si nedala doteraz námahu novú hru oznámiť.

Výsledkom je, že prácu za nich spravil rakúsky predajca Gameware, ktorý do svojej ponuky zaradil Need for Speed: Heat s vydaním tento rok na PS4 a Xbox One, za cenu 67,99€.

Pri hre bol pridaný aj dočasný obal. Obal však ukazuje grafiku z mobilného Need for Speed: No Limits. Grafika bola pridaná do hry v čase, kedy do hry pribudol McLaren P1. Podľa toho, čo vraveli Ghost Games, by sme sa mali dočkať hry, ktorá má osláviť 25 rokov NFS vo väčšom štýle. Keďže najikonickejšie diely boli v meste, s tuningom a políciou, môžeme čakať, že budúce NFS ponúkne tieto tri prvky. Pravdu o novej hre však v tejto chvíli poznajú len Ghost Games a EA a tí môžu ohlásiť hru každým dňom.

Need for Speed: Heat

via VG247

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *