Ninja už dosiahol 1 milión subscriberov na Mixeri

Ninja Fortnite Mixer

Ninja sa na Mixeri zjavne nemá čoho obávať, keďže len krátko po prestupe z Twitchu jeho profil presiahol 1 000 000 subscriberov.

Ninja zažil v streamovacej službe doslova raketový vzostup. Jeho profil už po prvom streame prekonal 500 000 followerov. A pokiaľ ide o množstvo followerov, tých má o trochu menej: 800 000. Ale veríme, že aj tu už čoskoro uvidíme prekonanie míľnika.

Zaujímavosťou je aj, že o prestupe na Mixer začali premýšľať aj ďalší známi streameri, ako napríklad Dr DisRespect. „Kámo, je mi u p*dele, na akej platforme budem streamovať. Budem ku*va streamovať kdekoľvek, ak mi to zarobí viac peňazí,“ vyjadril sa streamer, ktorého sprevádza viacero kontroverzií. V uplynulej dobe bol dokonca zabanovaný na Twitchi, pretože streamoval na záchode. Dodáva, že on aj ostatní vplyvní streameri zvažujú prestup na Mixer.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *