State of Decay 2 dostane customizáciu postáv

State of Decay 2 Ultimate Edition Key Art

Vývojári z Undead Labs vypočuli komunitu a po veľkých expanziách prinášajú jednu malú, ale s veľkým záujmom. Do hry už budúci mesiac pribudne customizácia postáv.

State of Decay 2 sa tak konečne dočká funkcie, ktorej sa aktívna komunita okolo hry dlhodobo dožadovala. Možnosti customizácie budú v hre prepracované a rôzne druhy oblečenia budeme nachádzať aj vo svete vo forme lootu. Do budúcna to samozrejme otvára priestor kozmetickým mikrotransakciám, ako v Sea of Thieves. O poplatkoch v State of Decay 2 však zatiaľ nepadlo žiadne slovo.

Prekvapením pre mnohých je, že aj napriek slabým hodnoteniam pri launchi sa okolo hry vybudovala silná komunita a hru doteraz hralo 5 miliónov hráčov. Hra za tak vysoké číslo vďačí aj Game Passu, kde je dostupná spolu s expanziou Heartlands. Tá hráčov zaviedla do lokality z prvej hry a predstavila príbehový mód, čo je pokladané za veľkú novinku v inak sandboxovej hre.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *