Sine Mora EX, hru s maďarským dabingom, si teraz môžete kúpiť s 85% zľavou

Sine Mora EX

Jedna z hier, ktorá má v srdciach našich redaktorov špeciálne miesto, je nepatrná twin-stick lietačka s názvom Sine Mora.

Tento klenot, s gameplayom podobným legendárnemu Space Impactu na Nokii 3310, som osobne objavil niekedy v roku 2012. Teda vlastne v dobe, kedy som kupoval PS Vita a táto hra bola jednou z tých, ktoré som si na nej mohol zahrať. Čo ma už vtedy dostalo, bola prítomnosť maďarského dabingu. Pôvodne som si myslel, že šlo len o chybu kvôli nastaveniam účtu, no ako som neskôr objavil, šlo priamo o rozhodnutie tvorcov, nechať maďarčinu ako jediný audio dabing v hre.

Ukážka maďarského dabingu

Až remaster Sine Mora EX, ktorý dorazil v roku 2017 na Xbox One a PS4, pridal dabing anglický, po boku ďalších vylepšení. Napríklad disponuje podporou 16:9 miesto 16:10, kooperáciou pre 2 hráčov v Story Mode, tri nové režimy Versus (Race, Tanks, Dodgeball), nové Challenge levely a vylepšené renderovanie.

Samotná hra sa vyznačuje nádhernou grafikou a špecialitou je aj elektronická, niekedy cyberpunková hudba od hudobného skladateľa Silent Hill a Shadows of the Damned. Na dizajne bossov pracoval pre zmenu Mahiro Maeda, jedna z ikon japonského anime. Jeho tvorba zahŕňa napríklad The Animatrix: The Second Renaissance alebo Kill Bill: Vol. 1. A ešte stojí za zmienku, že dabing obsahuje vulgarizmy, ktoré sú známe aj tunajším.

Napokon, hru si teraz môžete užiť už za 2,99€ alebo 59,85 Kč miesto štandardných 19,99€ / 399 Kč. Ide teda o 85% zľavu.

Sine Mora EX
Sine Mora EX
Developer: Handy Games
Price: SG$24.90

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *