Render: Takto bude vyzerať Xbox Series X

Xbox Series X

Microsoft nám dovedna ukázal len prednú stranu konzoly Xbox Series X, ktorá je čistá a obsahuje len mechaniku, USB port a tri tlačidlá. A vlastne sme ešte videli vrch so zeleným kruhom pod povrchom.

Otázniky tak kolovali ohľadom zadnej strany konzoly, ktorá inak až do začiatku týždňa nikoho príliš nezaujímala: až do momentu, než AMD neukázalo na svojej CES konferencii jej vymyslenú podobu. Lenže tá bola založená na portoch z dnešných Xbox One konzol a obsahovala veci, ktoré nová konzola podľa viacerých renomovaných zdrojov už obsahovať nebude: napríklad druhé HDMI pre pripojenie set-top boxov alebo iných zariadení do Xboxu.

Zadná strana napokon bude vyzerať inak a v jej spodnej časti uvidíme sadu portov a dve sady chladiacich otvorov. Okrem toho sa vo vrchnej časti konzoly nachádza ďalší otvor, ktorý na nás pôsobí ako rukoväť pre pohodlnejšie prenášanie. Na webe WindowsCentral tiež nájdete 360° render Xbox Series X.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Hezký cvalík…už se na něj těším…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *