Potvrdené, WWE 2K21 zrušené

WWE 2K20

Chvaľabohu. Po úvodných špekuláciách prichádza oficiálne potvrdenie, že WWE 2K21 bolo zrušené.

Špekulácie o zrušení WWE 2K21 sa objavili už krátko po vydaní aktuálneho ročníka, ktorý je extrémne otrasnou hrou. Posledné dve desaťročia malo vývoj série na starosti japonské štúdio Yuke’s, lenže po vydaní WWE 2K19 dostalo z neznámeho dôvodu stopku a vývoj pokračovania pripadol na štúdio Visual Concepts, ktoré vyvíja sériu NBA 2K20. Vývojári však nemali s vývojom wrestlingovej hry žiadne skúsenosti, keďže jej zastrešovali len technickú podporu, a vo výsledku tak začali od nuly.

A výsledok poznáme. Hra je otrasná, s nízkym hodnotením, hromadou bugov, po novom roku si ju hráči dokonca ani nemohli zapnúť, lebo servery neboli pripravené na dátum 1.1.2020. A hráči boli podvedení aj pri collectorke, ktorá mala obsahovať podpísané litografie, ibaže tie sa k wrestlerovi nikdy nedostali. Hráči preto začali nielen hru bojkotovať, ale dokonca začali požadovať, aby si hra dala prestávku.

Zrušenie WWE 2K21 potvrdila samotná organizácia WWE pri hovore s investormi, kde jasne potvrdila, že tento rok nevyjde žiadna hra. Je to však v priamom rozpore s tým, čo naznačilo 2K na oficiálnom Twitteri hernej série WWE. Tam totiž len pred pár dňami uviedlo, že dnes máme očakávať detaily o budúcnosti série WWE 2K vrátane nejakých vzrušujúcich detailov. Myslíme, že pre hráčov by bolo dostatočne vzrušujúce, keby 2K oznámilo návrat vývoja do rúk Yuke’s. Hovorí sa ale aj o možnom spin-offe na spôsob NBA 2K Playgrounds.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *