Ghost Recon: Breakpoint pobeží v 4K 30fps na Xbox Series X|S

Ghost Recon: Breakpoint

Ubisoft oznámil detaily k pripravovanej aktualizácii Ghost Recon: Breakpoint pre nové konzoly, a nemusí ísť práve o najradostnejšie správy.

Hoci terajšia generácia stavia na 60fps zážitku, ktorý vidíme už aj v recenzovaných hrách ako Assassin’s Creed Valhalla, Ghost Recon Breakpoint pobeží v 4K 30fps. Na Xbox Series X bude toto rozlíšenie natívne, a dostupné bude v rámci nastavenia Resolution Mode. Na PlayStation 5 hra pobeží v upscalovanom 4K nastavení. Hra pobeží v 1440p 30fps na Xbox Series S.

Výkonnejšie konzoly, teda PlayStation 5 a Xbox Series S, tiež ponúknu Performance režim, v ktorom hra pobeží v 1080p 60fps.

Tieto vylepšenia budú dostupné bezplatne pre každého, kto vlastní hru na terajších konzolách, a v prípade upgradu bude automaticky prenesený všetok postup, takže hru nebude treba začať hrať odznovu. Aktualizácia, ktoré prinesie tieto vylepšenia do „spätnej kompatibility“, ponesie označenie TU303.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *